Atria Danmark opkøber Aalbæk Specialiteter
Atria Danmark opkøber Aalbæk Specialiteter

 

Atria Danmark opkøber Aalbæk Specialiteter

Fødevarekoncernen Atria Danmark kan i maj føje endnu et brand til deres portefølje, når de opkøber det danske økologiske premium brand Aalbæk Specialiteter. Et opkøb der styrker Atria Danmarks markedsledende position i Danmark inden for pålæg. 

11. maj 2015 overtager fødevarekoncernen Atria Danmark endnu et dansk brand. Nærmere bestemt den økologiske fødevareproducent Aalbæk Specialiteter, der er kendt for at producere kødpålæg som spegepølse, salami, pølser og leverpostej, af høj kvalitet, og som har en position som en af Europas mest succesfulde virksomheder inden for økologisk kødpålæg.

- ”Efterspørgslen på økologisk pålæg er steget markant i Danmark igennem flere år. Derfor er opkøbet helt i tråd med vores strategi, der bl.a. går på at skabe vækst inden for pålægskategorien. Med et premium brand som Aalbæk Specialiteter opnår vi et bredt og varieret produktsortment, da brandet komplimenterer vores allerede eksisterende sortiment af pålægsprodukter. På den måde får vi fremadrettet mulighed for at dække flere forbrugeres forskellige behov og ønsker”, fortæller Anders Laursen, direktør for Atria Danmark, der ud over Aalbæk Specialiteter også inkluderer 3-Stjernet.

 

Opkøbet af Aalbæk Specialiteter dækker ud over det samlede produktsortiment også en slagterbutik og et mindre produktionsanlæg i byen Farre tæt ved Give. Aalbæks produktionsanlæg i Billund, der blev ødelagt under en brand tilbage i januar i år, indgår ikke i opkøbet. Atria Danmarks produktionsanlæg i Horsens producerer som følge af branden allerede nu en del af Aalbæks produkter og skal sammen med produktionen i Farre danne rammen om Aalbæks produktion i fremtiden.

 

Peter Aalbæk, der er tredje generation af Aalbæk Specialiteter, følger sammen med en række øvrige nøglepersoner med til Atria Danmark.

- ”Opkøbet kommer som en helt naturlig udvikling for Aalbæk Specialiteter, da arbejdet under en større koncern giver os mulighed for at indfri vores ambitioner og visioner på et helt nyt niveau. Jeg ser derfor meget frem til at være med til drive brandet videre under Atria Danmark. ”,  siger Peter Aalbæk, der samtidig glæder sig til at styrke innovationen i Atria Danmark.

Med opkøbet styrker Atria Danmark deres i forvejen markedsledende position inden for pålæg på det danske marked.


 

For yderligere information kontakt venligst:

Direktør for Atria Danmark Anders Laursen, T: 7628 2522

06. Maj 2015
Læs nyheden
Tilbage

Om Atria Danmark

Atria Danmark er blandt Danmarks største producenter

af pålæg. Atria Danmark indgår i den finskejede internationale

koncern Atria Plc. med hovedsæde i Seinäjoki.
Atria Scandinavia - www.atria.se

Atria Plc. - www.atriagroup.com

Kontaktinformation

Atria Danmark

Langmarksvej 1

8700 Horsens

Telefon: 76 28 25 00

E-mail: kontakt@atria.dk

Kontaktinformation

Atria Danmark

Langmarksvej 1

8700 Horsens

Telefon: 76 28 25 00

E-mail: kontakt@atria.dk

Vi anvender cookies for at give en bedre brugeroplevelse. Læs mere.

Ok, så ved jeg det