3-Stjernet

3-Stjernet er Danmarks førende producent af bl.a. salami og spegepølser - men 3-Stjernet er ikke kun salami og spegepølser.  Faktisk spænder vores sortiment over de fleste pålægstyper, der findes på de danske frokostborde som blandt andet spegepølse, kødpølse, hamburgerryg og rullepølse.

3-Stjernet har en lang tradition for produktion og salg af pålægsprodukter til såvel danske som internationale forbrugere. Med fokus på kvalitet, fornyelse og høj fødevaresikkerhed kan 3-Stjernet tilbyde en bred vifte af pølseprodukter til både detailhandel, catering og industri.

Historik

I 1950 grundlagde Aage Jensen 3-Stjernet, han var udlært slagter og nærede en stor interesse for produktionen af salami. Aage Jensen eksperimenterede med sin interesse i et lille lokale og kørte selv rundt i en varevogn og solgte sine pølser. Sidenhen startede en egentlig produktion op på Fussingsvej i Horsens. 

I 1967 overtog Aage Jensen sin tidligere læreplads, Horsens Offentlige Slagtehus, og omdannede den til den fabrik, der findes samme sted i dag. De danske forbrugere fik hurtigt smag for den salte og røgede salami.

Det er efter Aage Jensens grundrecept og produktionsmetode at 3-Stjernet producerer den originale 3-stjernede salami den dag i dag.


 

3-stjernet_4farvet_gradient_medpayoff_PNG

 

 

Om Atria Danmark

Atria Danmark er blandt Danmarks største producenter

af pålæg. Atria Danmark indgår i den finskejede internationale

koncern Atria Plc. med hovedsæde i Seinäjoki.

Atria Plc. - www.atriagroup.com

Persondatapolitik | Cookiepolitik

Indstillinger for cookie-samtykke

Kontaktinformation

Atria Danmark

Langmarksvej 1

8700 Horsens

Telefon: 76 28 25 00

Kontakt os

Kontaktinformation

Atria Danmark

Langmarksvej 1

8700 Horsens

Telefon: 76 28 25 00

E-mail: kontakt@atria.dk