Nyhedarkiv

Forfatter:
Dato:
25. Marts 2020:
Kategori:
Atria nyheder
Nyheder

Atria leverer tilfredsstillende resultat

Øget omsætning samt øget effektivitet i produktionen har været med til at sikre, at Atria kommer ud af 2019 med et tilfredsstillende resultat. Tallene for den danske forretningsenhed offentliggøres til maj.

Adm. direktør_Svend Schou Borch2Atria PLC, der ejer Atria Danmark, har netop offentliggjort regnskabet for 2019, og det viser en forbedring i både omsætning og indtjening, der blandt andet kan tilskrives driftsoptimering.


I den danske forretningsenhed er man glad for det overordnede resultat i koncernen, men samtidig udtaler adm. direktør for Atria Danmark, Svend Schou Borch:


"Herhjemme har vi desværre ikke set helt de samme flotte resultater i 2019 som i koncernen som helhed. Øget konkurrence og historisk høje prisstigninger på råvarer har lagt et tungt pres på vores forretning i størstedelen af 2019. Det har påvirket vores indtjening negativt, specielt i første halvår. Vi kommer dog flot tilbage i andet halvår, hvor vi også er begyndt at lykkes med vores nye strategi."


Tre strategiske fokusområder

Efter Svend Schou Borch kom til Atria Danmark som adm. direktør i juni 2018, har han sat sit præg på den nye strategi, der udspringer af nye tendenser i markedet. Strategien bygger på tre klare forretningsben.


"Vores primære fokus er fortsat det danske detailmarked, hvor vi er markedsledende. Samtidig er det vores klart største forretningsenhed. Vi investerer dog i også at etablere os i det danske foodservicemarked og i at øge eksporten til udvalgte markeder, bl.a. til vores nabolande og til Kina," forklarer Svend Schou Borch.


Som led i den nye strategi har Atria Danmark desuden et skærpet fokus på CSR samt at udvikle produkter, hvor grønt spiller en større rolle.


Investeringer i fremtiden

Den nye strategi rækker frem mod 2024, og virksomheden fortsætter investeringerne for at fremtidssikre forretningen over de næste år. Det på trods af, at COVID-19 aktuelt ryster markedet.


"Når vi kigger frem i 2020, er markedet naturligvis ekstremt usikkert netop nu, hvor COVID-19 især påvirker eksporten og foodservicemarkedet. Vi følger imidlertid stadig vores strategi og gør i øvrigt alt, vi kan, for at holde sygdommen på afstand fra vores medarbejdere. De knokler i døgndrift for at kunne mætte danske munde i en svær tid," slutter Svend Schou Borch.


Atria Danmarks årsrapport fremlægges i maj 2020.


Nøgletal 2019, Atria PLC

  • Nettoomsætning: 1.451 mio. euro (mod 1.438 mio. euro i 2018) 
  • Resultat af primær drift: 31 mio. euro (mod 28 mio. euro i 2018

Pressefoto_pålægsmad


Kontaktinformation 

Svend Schou Borch             
Adm. direktør, Atria Danmark Mobil: 5134 7707                                                                
Mail: svend.borch@atria.comVedhæftede filer

Adm. direktør_Svend Schou Borch

Adm. direktør_Svend Schou Borch

Pressefoto_sandwich

Pressefoto_pålægsmad

Atria_logo

3-stjernet_logo

Aalbæk Specialiteter_logo

Om Atria Danmark

Atria Danmark er blandt Danmarks største producenter

af pålæg. Atria Danmark indgår i den finskejede internationale

koncern Atria Plc. med hovedsæde i Seinäjoki.

Atria Plc. - www.atriagroup.com

Persondatapolitik | Cookiepolitik

Kontaktinformation

Atria Danmark

Langmarksvej 1

8700 Horsens

Telefon: 76 28 25 00

Kontakt os

Kontaktinformation

Atria Danmark

Langmarksvej 1

8700 Horsens

Telefon: 76 28 25 00

E-mail: kontakt@atria.dk

Vi anvender cookies for at give en bedre brugeroplevelse. Læs mere.

Ok, så ved jeg det