at arbejde ved atria 

Vi er en moderne, voksende, international virksomhed, der beskæftiger ca. 4.300 fagfolk inden for fødevareindustrien i Finland, Sverige, Danmark, Estland og Rusland. 
 

Herhjemme er vi ca. 160 medarbejdere, og Atria Danmarks udvikling kan i høj grad tilskrives vores dygtige og engagerede kollegaer. Vi er en skøn blanding af slagtermestre, industriarbejdere, laboranter og funktionærer inden for bl.a. administration, salg, marketing, økonomi osv. Og din kollega kan lige så vel være én, der tager sine første skridt i karrieren, som én, der har fejret sit 40-års jubilæum. Uanset hvor i din karriere, du befinder dig, har vi muligheder, der passer.
 

Atria-20.05.25-corperate-billeder7638

Vi har konstant fokus på at udvikle os i retning mod en mere ansvarlig fødevareproduktion, og vi arbejder dedikeret med en CSR-strategi, der tilgodeser både vores medarbejdere, produkter og kloden.


I Atria-koncernen er vores hverdag præget af et særligt arbejdsmæssigt værdisæt, defineret af alle medarbejdere: Vi fokuserer på såvel forbrugere som kunder i detailhandlen til hvem, vi leverer kvalitet – hver gang. Og vi er sultne efter succes, når vi glade går på arbejde.


 

Vi stræber efter at vedligeholde vores ry som en attraktiv arbejdsplads og være det fortrukne valg inden for branchen. Hos Atria Danmark er vi optaget af medarbejdernes trivsel og udviklingsmuligheder, derfor har vi fokus på at kommunikere, engagere og involvere på tværs af organisationen.

 

Se mere til vores værdier

Se mere til Atria Way Of Work