at arbejde ved atria Danmark 

Hos Atria Danmark har vi en stor forkærlighed for mad. Vores vision er at skabe inspirerende fødevarer til enhver lejlighed – og være danskernes favorit! Vi arbejder altid ud fra missionen: ”Good food – better mood”. Derfor er vi også stolte af at være blandt Danmarks førende fødevarevirksomheder.

Vi producerer forarbejdede kødprodukter som pålæg, pepperoni, pølser og bacon. Det gør vi primært på vores to produktionsfaciliteter i Horsens og i mindre omfang i Farre ved Give. Og som en del af den internationale Atria-koncern samarbejder vi også på tværs af de Skandinaviske lande.

Atria Danmark blev grundlagt i 1950 som Aage Jensen Salamifabrik og har siden udviklet sig fra salg i slagtermesterens egen varevogn til i dag at være en international pålægsproducent med kvalitet, fornyelse og fødevaresikkerhed som omdrejningspunkt. I dag er vi en del af den internationale fødevareproducent Atria, der beskæftiger ca. 3.700 fagfolk indenfor fødevareindustrien i Finland, Sverige, Danmark og Estland. I Danmark tæller vores produktportefølje de stærke brands 3-Stjernet og Aalbæk Specialiteter, som bliver solgt til både danske detail- og foodservice-kunder og udvalgte eksportmarkeder.


Billede2


FÆLLESSKAB, SIKKERHED OG CSR I CENTRUM 

Her i Danmark er vi en skøn blanding af knap 200 slagtermestre, industriarbejdere, laboranter og funktionærer inden for bl.a. administration, salg, marketing og økonomi. Og din nye kollega kan lige så vel være én, der tager sine første skridt i karrieren, som én, der har fejret sit 40-års jubilæum. For uanset hvor du er i din karriere, har vi muligheder, der passer til dig.

”Du bliver hurtigt en del af holdet og får lov at bidrage fra dag 1. Og vi værner meget om vores sammenhold og sætter en ære i at få alle til at føle sig velkommen.” – Anette Thuesen, HR-chef.

Samtidig tager vi vores ansvar som fødevareproduktionsvirksomhed alvorligt. Derfor er vores nr. 1-prioritet altid sikkerhed – og vi arbejder målrettet med en CSR-strategi, der tilgodeser ”product, people & planet.” Det kan du læse mere om her.


hhh


EN HVERDAG MED ENGAGEMENT OG SOCIALT SAMMENHOLD

I Atria-koncernen er vores hverdag præget af et særligt arbejdsmæssigt værdisæt, defineret af alle medarbejdere – læs mere om vores Værdier HER.

Vi stræber efter at vedligeholde vores ry som en attraktiv arbejdsplads og være det foretrukne valg indenfor branchen. Hos Atria Danmark er vi optaget af vores medarbejderes trivsel og udviklingsmuligheder, derfor har vi fokus på at kommunikere, engagere og involvere på tværs af organisationen.

Hos Atria er vi gode til at hjælpe hinanden i hverdagen – og til at pleje vores stærke sammenhold også uden for husets fire væge.


Billede3


 


Se mere til vores værdier

Se mere til Atria Way Of Work